Kundservice

Hur gör jag en retur?

Hur gör jag en retur?

Det gör du enkelt genom att klistra på den medföljande retursedeln på paketet.

En returprocess kan ta upp till 16 arbetsdagar och när vi mottagit din retur hanterar vi din beställning och makulerar din order eller återbetalar beloppet med samma betalsätt som när du betalade beställningen med.

Har du valt Klarna Faktura kan du gå in i deras app eller kontakta dom om din retur så kommer din faktura att pausas tills vi mottagit din retur.

Har du inte fått med en retursedel så kontakta oss.

Vad kostar en retur?

En retur kostar 49 kronor.

Hur gör jag ett byte?

Om du önskar byta en eller flera av dina mottagna varor mot någon annan, så sköts det som en vanlig retur. Det vill säga, du skickar tillbaka det par inte vill ha, och vi skickar tillbaka pengar om du redan betala eller makulerar din order. De nya varorna som du önskar köpa beställer du som vanligt i vår shop.

Har ni mottagit min retur?

Från det att du lämnat in din retur hos ditt ombud kan det ta upp till 16 arbetsdagar innan du får din återbetalning. Så fort vi registrerat din retur makuleras din beställning och en återbetalning påbörjas om du redan har betalat.

Vart är min beställning?

När en order lämnar vårt lager får du som kund ett sändningsnummer där du enkelt kan se vart din beställnings befinner sig.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse

Om du lagt en order hos oss men inte mottagit en orderbekräftelse kan det bero på att du angett fel mailadress. Hör av dig till oss och fråga om vi har en order registrerad på dig så kan vi korrigera din e-mail adress och maila dig din orderbekräftelse. Det kan också bero på att ordern inte gått igenom, hör då av dig till oss innan du lägger en ny beställning för att undvika att det blir dubbla beställningar.

Hur reklamerar jag en vara?

Skicka ett mail till oss så hjälper vi dig.

Vilka styrkor på glasen kan jag beställa?

Du kan beställa läsglasögon i plusstyrkorna 1,0 | 1,5 | 2,0 | 2,5 | 3,0 | 3,5. Du väljer styrka när du lägger glasögonen i din varukorg.

Vilken styrka har jag?

När det gäller vanlig ålderssynthet är vi människor relativt lika. Vanligtvis gäller följande:

Vilken styrka har jag?

När det gäller vanlig ålderssynthet är vi människor relativt lika. Vanligtvis gäller följande:

40 år +1,0    45 år: +1,5    50 år: +2,0    55 år: +2,5    60 år: +3,0    65 år + 3,5

Hur vet jag om läsglasögonen passar?

Måtten för varje par läsglasögon finns listade under respektive produktsida, till exempel 55-15-140. Siffrorna anger storleken på bågen i följande ordning: glasets diameter, bryggans bredd och skalmens längd. Enheten är millimeter. Skulle storleken inte passa dig är det inga problem att byta mot en annan modell eller returnera paret.

Hur lång tid tar det innan jag får mina glasögon?

Din order skickas med Postnord och levereras  inom 2-5 arbetsdagar.

Vilka betalsätt kan jag betala med?

I dagsläget använder vi oss utav Klarna, där kan du välja faktura, att dela upp din betalning eller betala med kort.